Ζήσε στο χωριό σαν ντόπιος!

Ελάτε να εξερευνήσετε την ομορφιά αυτού του ήρεμου, όμορφου και ιστορικού χωριού, ζώντας καθημερινά την αυθεντική φιλοξενία απολαμβάνοντας κάθε λεπτό της ημέρας ξέγνοιαστες στιγμές, σε ένα μέρος όπου η φύση και η παράδοση συνυπάρχουν αρμονικά και οι ρυθμοί της καθημερινότητας διατηρούνται σε μια γλυκιά παύση.

Tι θα δείς στο Βογατσικό Καστοριάς

Tι θα δείς

Εδώ η φύση ενώνεται αρμονικά με τον άνθρωπο παρέχοντας πληθώρα Αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος που περιμένουν να πας κοντά τους και να τα ανακαλύψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tι θα κάνεις στο Βογατσικό Καστοριάς

Tι θα κάνεις

Κάθε εποχή του έτους το χωριό μας προσφέρεται για Δραστηριότητες, της οικογένειας ή της παρέας, οι οποίες θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές και πλούσιες αναμνήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πού θα να μείνεις στο Βογατσικό Καστοριάς

Πού θα μείνεις

Στην πλατεία του χωριού βρίσκεται ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ. Δωμάτια ιδιαίτερης διακόσμησης και αισθητικής, δημιουργούν ένα ιδανικό καταφύγιο μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι θα φας στο Βογατσικό Καστοριάς

Τι θα φας

Η παραδοσιακή κουζίνα του Βογατσικού αντικατοπτρίζει την τοπική γευστική παράδοση με πιάτα που είναι πλούσια σε γεύση και αυθεντικότητα, χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά και συνταγές που κληρονομούνται από γενιά σε γενιά.

Γι' αυτό και στο χωριό μας θα βρείτε καταστήματα εστίασης στα οποία μπορείτε να γευτείτε τοπική κουζίνα, ψητά της ώρας, νόστιμους μεζέδες και ορεκτικά τα οποία συνδυάζονται παρέα με ντόπιο τσίπουρο και κρασί συμπληρώνοντας άρτια τη γευστική σας εμπειρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα ταξίδι εμπειρίας μόλις ξεκίνησε

Επισκεφτείτε το Βογατσικό και ζήστε την ηρεμία, την ελευθερία και την ομορφιά της φύσης.