Δραστηριότητες στο χωριό και την φύση

Οι δραστηριότητες στο χωριό μας σας προσφέρουν απόδραση από την καθημερινότητα, αναζωογόνηση, θετική ενέργεια, ευεξία, ποιοτικό χρόνο με φίλους αλλά και την ευκαιρία γνωριμίας ανθρώπων με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Δραστηριότητες στο χωριό και την φύση

Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική

Το Βογατσικό διαθέτει παραδοσιακά πέτρινα κτίσματα με τυπική αρχιτεκτονική και δομή της περιοχής. Τα σπίτια, τα καλντερίμια, τα πεζούλια, οι βρύσες κτλ είναι κτισμένα με τη χρήση τοπικών υλικών διατηρώντας τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της περιοχής τα οποία αξίζει κάποιος να τα μελετήσει και να τα φωτογραφίσει.

Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική

Πικ νικ με φίλους ή την οικογένεια

Το πικνίκ αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τη φύση, αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα. Θέλετε πικνίκ στο βουνό με απέραντη θέα ή δίπλα στο ποτάμι κάτω από τις πλούσιες φυλλωσιές των δέντρων, σίγουρα στο χωριό μας όλα αυτά θα τα βρείτε. Πάρτε λοιπόν τους φίλους σας ή την οικογένεια σας, τον εξοπλισμό σας και χαρείτε τις στιγμές που μπορεί να σας προσφέρει ένα πικνίκ στην φύση.

Πικνικ με φίλους ή την οικογένεια

Πεζοπορικές βόλτες στη φύση

Το χωριό μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για πεζοπορία στη φύση, εξερεύνηση της υπέροχης περιοχής και ανακάλυψη των φυσικών ομορφιών που τη χαρακτηρίζουν. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το επίπεδο δυσκολίας που επιθυμείτε, υπάρχουν διάφορα μονοπάτια και διαδρομές που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Πεζοπορικές βόλτες στη φύση

Εξορμήσεις με 4x4 off road

Ιδανική εμπειρία για τους λάτρεις των διαδρομών off road με περιηγήσεις σε περιοχές μοναδικής άγριας ομορφιάς, δασικούς δρόμους ποτάμια και πλαγιές.

Εξορμήσεις με 4x4 off road

Διαλογισμό στη φύση

Ξαπλώστε δίπλα στο ποτάμι λαμβάνοντας το ερέθισμα να έρθετε σε επαφή με τους ρυθμούς της ίδιας της φύσης, αδειάζοντας την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας χαλαρώνωντας πραγματικά μέσα σας.

Διαλογισμό στη φύση

Γυμναστική & Άθληση

Ανεβάστε τους παλμούς σας και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα του βουνού μας με ατελείωτες διαδρομές για να τρέξετε και να αθληθείτε στην φύση. Τρέξιμο, ποδήλατο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ορεινό περπάτημα ότι και να κάνετε εδώ η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη και μοναδική.

Γυμναστική & Άθληση

Ένα ταξίδι εμπειρίας μόλις ξεκίνησε

Επισκεφτείτε το Βογατσικό και ζήστε την ηρεμία, την ελευθερία και την ομορφιά της φύσης.